Geografische info

Adres Burgemeester Lionel Pussemierstraat 153
Gemeente 9900 Eeklo

Omschrijving

4 halfopen zorgwoningen bieden met een praktische indeling alle nodige ruimte en comfort voor een zorgeloze woonervaring. Niet één, maar twee gezinnen kunnen er wonen. Boven en naast de zorgwoning op het gelijkvloers vind je namelijk een hoofdwoning met aparte ingang en 3 slaapkamers. Beide woningen beschikken over voldoende ruimte, een praktische indeling en alle hedendaagse comfort. Ideaal voor wie voor familieleden of vrienden wil zorgen zonder de nodige privacy op te geven.

Deze kangoeroewoning is centraal gelegen in een rustige doodlopende straat op minder dan een kilometer van het station, het openbaar vervoer, de Markt en talrijke handelaars. Deze woning geniet van een modern design met doordachte architecturale elementen.

Waarom kiezen voor een kangoeroewoning?
Het belangrijkste voordeel van kangoeroewonen is dat je makkelijker voor elkaar kunt zorgen en elkaar kunt bijstaan. Zo zijn oma en opa in de buurt om de kleinkinderen op te vangen als dat eens nodig blijkt, of zijn volwassen kinderen beschikbaar wanneer hun ouders hulp kunnen gebruiken. Daarbij behouden beide partijen hun privacy zoveel mogelijk en voelen ze zich gerustgesteld omdat er altijd iemand in de buurt is. Eens binnenspringen om te kijken of je geliefde ‘buurman’ of ‘buurvrouw’ het goed stelt, is zó gebeurd. Door vlakbij elkaar te wonen spaar je alvast waardevolle tijd uit. Ook met praktische klussen, zoals boodschappen doen voor elkaar doen of tuinieren, kun je kwaliteitstijd uitsparen.

Wenst u meer info over dit woonconcept?
Bel naar Unicum op 09 336 16 15 voor een persoonlijk gesprek.
U surft niet via onze site? www.unicum.be

Indeling

Type Prijs Slk. Terras Woonopp. Grondopp. Plan  
LOT 01 Kangoeroewoning info op kantoor 4 - 191,36 m² 493 m² Plattegrond LOT 1
LOT 02 Kangoeroewoning info op kantoor 4 - 191,36 m² 438 m² Inplantingsplan LOT 1 - LOT 25
LOT 03 Kangoeroewoning info op kantoor 4 - 191,36 m² 444 m² Inplantingsplan LOT 1 - LOT 25
LOT 04 Kangoeroewoning info op kantoor 4 - 191,36 m² 533 m² Inplantingsplan LOT 1 - LOT 25